Altres

EtcA - Escola de Teatre i Circ d'Amposta

Descripció

L'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) és un centre d’ensenyament, formació, recerca i investigació, creació i exhibició d’arts escèniques de les Terres de l'Ebre situat a Amposta (Catalunya).

Neix l’any 2013 amb la voluntat de ser un mitjà adient, no només per la formació bàsica i professional d’actors/actrius i artistes de circ sinó també per posar les eines que ofereixen el fet teatral i les arts del circ al servei d’altres àmbits professionals en els que la imaginació, la comunicació i la creativitat desenvolupen un paper important.

És per això que a l’EtcA s’imparteixen cursos regulars tant d’Art Dramàtic (interpretació, teatre físic i teatre de text, gèneres, territoris i estils dramàtics, moviment, màscara, veu,…) com també de disciplines de les Arts del Circ (trapezi, cercle, teles, acrobàcia, màstil xinès, malabars, cintes, equilibris,…), a la vegada que s’han posat en funcionament diferents dinàmiques que permeten apropar el teatre i el circ a la societat, i fer visible, a més, l’aportació pedagògica d’aquestes disciplines a l’àmbit socioeducatiu.

L’EtcA promou la formació regular en Teatre i/o Circ adreçat a alumnes a partir de 3 anys d’edat, amb metodologies adaptades a les diferents franges d’edat, així com formacions puntals en les diferents disciplines amb un equip altament preparat i qualificat.

L’activitat de l’EtcA no es limita a les activitats i cursos a la pròpia escola, sinó que es desplaça a diferents espais i àmbits per oferir formació i realitzar múltiples aplicacions teatrals i de circ tant dins com fora de Catalunya.

Actualment l’EtcA està present en els següents camps o sectors: l’artístic i escènic, l’educatiu, el de la intervenció social, la innovació, el turístic i l’empresarial.

Estat

Entitat activa

Any de fundació

2013

Ubicació

Amposta

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 24 Feb 2022