Associació

Associació Juvenil i Cultural Pengim-Penjam

Descripció

L'Associació Juvenil i Cultural Pengim-Penjam neix amb la finaltat de dinamitzar la comunitat jove de Calonge-Sant Antoni i rodalies.

Vol promoure l'associacionisme entre el jovent i, alhora, dur a terme activitats que recullin els interessos dels joves i les joves, i que incentivin la participació intergeneracional i la cohesió social entre tots els i les habitants.

Actualment tenen diversos grups de treball en marxa dels que han sorgit molts projectes i activitats: circ, dansa aèria, teatre, tallers, espectacles...

Des del 2013, Pengim-Penjam presenta cada any un espectacle inaugural per tal de donar el tret de sortida a la Festa Major d'estiu de Calonge.

El 2013 van realitzar el Pregó Jove, el 2014 l'espectacle @borígens, el 2015 Vals-Jota i ... a dormir! i el 2016 Kerotakis, l'alquímia de l'ésser, un espectacle que es va poder veure també a la Fira de Circ de la Bisbal. El 2018 van presentar CINC, una cronologia dels 5 anys d'espectacles de l'associació i el gener de 2020 Somcosmos. Aquests espectacles es creen a partir de la implicació de diverses comissions formades per les persones associades.

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 25 Feb 2022