Formulari d’edició

Associació Juvenil i Cultural Pengim-Penjam

Útima actualització: 25 Feb 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Tingues en compte que els ítems marcats amb un asterisc (*) són de resposta obligatòria. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

  • Nom de l'entitat: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà l'entitat a CircSocial.cat.
  • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi a la naturalesa de l'entitat d'entre les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que la teva entitat no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia creus que s'ajustaria millor.
  • Logo: Preferiblement, en format png o, en el seu defecte, jpg o jpeg. Mida mínima recomanada: 880x440. Si la fitxa ja contenia un logo, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
  • Vídeo: Si disposeu d'un vídeo que considereu apropiat per explicar qui sou i què feu, podeu enviar-nos un enllaç (a Vimeo o Youtube) i l'incrustarem en la fitxa de l'entitat. En cas que no en tingueu cap, us animem a gravar-ne un d'un minut de durada que us serveixi com a carta de presentació. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo. 
  • Any de fundació: L'any en el qual es va crear l'entitat.
  • Estat: Marca l'opció "Actiu" si l'entitat encara està en funcionament. En cas que hagi desaparegut, marca "Inactiu".
  • Any de cessament: L'any en el qual va cessar l'activitat de l'entitat (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
  • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on es troba la seu de l'entitat. En cas que l'entitat no disposi d'una seu física, pots introduir-hi el nom del municipi on desenvolupa el gruix de la seva activitat.
  • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa de l'entitat a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, objectius o missions de l'entitat i quatre pinzellades sobre les activitats que impulsa, especialment en relació amb el circ amb impacte en la societat.
  • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa de l'entitat (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb ella. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem. 
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.

L'Associació Juvenil i Cultural Pengim-Penjam neix amb la finaltat de dinamitzar la comunitat jove de Calonge-Sant Antoni i rodalies.

Vol promoure l'associacionisme entre el jovent i, alhora, dur a terme activitats que recullin els interessos dels joves i les joves, i que incentivin la participació intergeneracional i la cohesió social entre tots els i les habitants.

Actualment tenen diversos grups de treball en marxa dels que han sorgit molts projectes i activitats: circ, dansa aèria, teatre, tallers, espectacles...

Des del 2013, Pengim-Penjam presenta cada any un espectacle inaugural per tal de donar el tret de sortida a la Festa Major d'estiu de Calonge.

El 2013 van realitzar el Pregó Jove, el 2014 l'espectacle @borígens, el 2015 Vals-Jota i ... a dormir! i el 2016 Kerotakis, l'alquímia de l'ésser, un espectacle que es va poder veure també a la Fira de Circ de la Bisbal. El 2018 van presentar CINC, una cronologia dels 5 anys d'espectacles de l'associació i el gener de 2020 Somcosmos. Aquests espectacles es creen a partir de la implicació de diverses comissions formades per les persones associades.


info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.