Associació

Associació Cultural Estampades

Descripció

L'Associació Cultural Estampades l'impulsen el 2010 Berta Escudero, Mariona Moya i Paula Radresa, tres artistes multidisciplinars apassionades per les arts de carrer i la conquesta d’espais insòlits. Residents a la Factoria Cultural Coma-Cros de Salt des de l’any 2003, on van iniciar la nostra carrera aèria com a membres cofundadores, coreògrafes i ballarines de la Cia. Deambulants.

Parteixen del treball físic i la investigació corporal, una fusió entre la dansa-teatre i el circ, per desenvolupar els seus espectacles i universos a mida que s’adapten a cada espai. Donar forma i volum a l’espai buit, dotar de moviment a les emocions, jugar a aconseguir allò impossible, somiar a tocar allò impalpable. Estampar a cada pas un món ple de possibilitats, atmosferes plàstiques i efímeres com un miratge per sotragar la quotidianitat dels espectadors.

Des de 2014, combinen la creació artística amb projectes socioeducatius. Actualment, a Salt participen com a formadores de circ en el Projecte Juguem? Després de l'escola, en el marc del qual faciliten una activitat extraescolar de circ.

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 25 Feb 2022