Associació

Associació Artística Desperta Espurnes

Descripció

L'Associació Artística Desperta Espurnes és una entitat sense ànim de lucre formada per un equip de professionals i voluntaris vinculats a diferents àmbits: artístic, educació, de lleure, cultural i social.

El seu camp d'intervenció són les escoles de primària, instituts, entitats socials i culturals.

A nivell social i de l'educació treballen en l'àmbit de la intervenció social, en el qual col·laboren amb altres col·lectius, associacions e institucions. En aquest sentit, han establert dos agermanaments amb entitats de Colòmbia i de Nicaragua.

També treballen per difondre la cultura a través de muntatge d'espectacles així com tallers artístics per a nenes, nens i adolescents així com amb altres col·lectius com la gent gran, persones amb necessitats educatives especials...

En les seves activitats socioeducatives de circ potencien el desenvolupament de la creativitat per incidir positivament en valors com la participació activa, la solidaritat, el respecte al medi ambient, al grup d'iguals, la imaginació i la integració.

Les seves activitats s'orienten a:

  • Promoure e incentivar la participació de les persones en activitats de cultura popular.
  • Oferir una acción educativa a partir d'intervencions recolzades des de la creativitat i l'art a infants i adolescents, escolaritzats o no, per ajudar a millorar la seva adaptació a l'entorn.
  • Oferir suport a escoles, instituts i altres espais educatius, realitzant intervencions des de l'educació no formal, tallers artístics i d'altres, per a contribuir en la millora de l'èxit escolar.
  • Donar suport a iniciatives,projectes i accions culturals d'altres entitats o col·lectius i promoure la col·laboració entre associacions amb finalitats educatives i culturals.
  • Oferir un espai de trobada per a promocionar i promoure una millora en l'oferta dactivitats de la comarca del Moianès, dinamitzant festes Majors, casals d'estiu i tallers artístics de formació.
  • Treballar localment i globalment.
  • Promoure i conscienciar el respecte per a l'entorn natural aconseguint, en la mesura del possible, un canvi en habits saludables i actituds.

Estat

Entitat activa

Any de fundació

2007

Ubicació

Collsuspina

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 25 Feb 2022