Jornades i congressos

Jornades de teatre i circ social

Descripció

I Jornades de teatre i circ social

26, 27 i 28 novembre 2021, Cardedeu 

Artescena social i Sirocus  circ van proposar les primeres jornades de teatre i circ social a Cardedeu. Es va reflexionar sobre les disciplines del circ i teatre social per proposar itineraris de transformació, de recerca, de creativitat i empoderament a través de les arts escèniques. Circ i teatre social amb una visió comunitària i intergeneracional del procés i de la posada en escena. En aquesta primera edició es va situar un eix temàtic especial en clau de gènere.


II Jornades de teatre i circ social

3, 4 i 5 desembre 2022, Cardedeu

Les segones jornades de teatre i circ social tenen com objectiu donar un espai d’expressió, artístic i d’interacció a través del teatre, el circ i la dansa a les persones amb diversitat funcional. Aquest espai serà inclusiu i adreçat a totes les persones que participen de les dues associacions en la recerca artística i comunitària dels projectes: Artescena Social i Sirocus Circ.

Les activitats que volem dur a terme parteixen del taller de teatre CLUSARTT, organitzat amb dues organitzacions que des de fa anys promouen la inclusió de les persones amb discapacitat: l’Associació HI SOM i la Cooperativa Víver de Bell·lloc.

Objectius

L'objectiu principal és visibilitzar i crear continguts per a la interacció de les dues disciplines, el teatre i el circ social, amb èmfasi en algun eix específic segons l'edició (1a: perspectiva de gènere, 2a: diversitat funcional).

Impulsat per...

Estat

Projecte actiu

Any d’inici

2021

Ubicació

Cardedeu

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 8 Jun 2022