Circ social

Clowns en llibertat

Descripció

Un projecte pedagògic on poden participar persones de totes les edats, amb diferents capacitats, amb i sense experiència en arts escèniques i que, a través del Teatre-Clown, volen crear un espai d’expressió artística on cada persona pugui ser valorada des del reconeixement de les seves capacitats.

Els tallers es poden realitzar de manera anual, trimestral, en format intensiu o amb caràcter d'acció puntual: cada proposta es pot dissenyar en un arc temporal més llarg o més curt sota petició, adaptant continguts i objectius al temps i al grup participant. També es pot plantejar una mostra-espectacle al final del treball.

Es tracta d'un projecte a càrrec de Pasquale Marino, artista i pedagog de la companyia Bergamotto. S'ha realitzat a ciutats com Barcelona, Madrid, Santa Coloma de Gramenet, Roma, Parma i Florència.


Objectius

Desenvolupar les capacitats emocionals, motrius i comunicatives del grup a través del joc, la comunicació, la creativitat, la corporalitat i la relació, partint de l'art del clown.

Impulsat per...

Estat

Projecte inactiu

Any d’inici

2002

Any de cessament

2018

Ubicació

Mataró [itinerant]

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 21 Mar 2022