Associació

Associació GiraCirc

Descripció

Aquesta associació neix arrel de l'impuls del Festival GiraCirc, que celebra la seva primera edició l’any 2015, fruit de la suma i la iniciativa de Xavier Vinuesa, de l’Associació Artística Desperta Espurnes; Moi Jordana, de Moi Jordana Companyia de Circ; i Oriol Batlló, alcalde de Collsuspina; que, juntament amb un nombrós equip de voluntaris del poble de Collsuspina, van fer possible la primera edició d’aquest festival celebrada a finals d'agost. Finalitzada la primera edició, l’equip directiu s’amplia amb la incorporació de Joan Castillo.

L’any 2016, i una vegada celebrada la segona edició del festival, s’inicia el procés de constitució de l’Associació GiraCirc per tal de donar cabuda a la realització de nous projectes relacionats amb el món del circ, la seva cultura i difusió, més enllà de la pròpia organització del festival.

L’any 2017, es posa en marxa la primera edició del projecte de Circ Social de l’Associació GiraCirc. El lidera Xavier Vinuesa, amb el suport de l’Associació Desperta Espurnes, i en col·laboració amb diversos artistes de circ. Així mateix, els espectacles creats pels grups de joves que participen en aquest projecte són inclosos en la programació del festival.

Estat

Entitat activa

Any de fundació

2016

Ubicació

Collsuspina

Per a més informació:

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 11 Mar 2022