Fundació

Fundació Aspasim

Descripció

Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que, des de 1938, vetlla per les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Potenciem el benestar i inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual greu a través de projectes educatius, ocupacionals, d’habitatge, de salut i d’oci. Cuidem des del respecte, l’amor i el foment de l’autonomia, de manera personalitzada i en xarxa amb la resta d’agents de l’entorn, seguint amb la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat aprovada per la ONU.

A Aspasim ens financem a través de concerts, contractes i subvencions plurianuals amb la Generalitat de Catalunya i concerts i convenis amb l’Ajuntament de Barcelona per a l’acompanyament d’infants amb necessitats educatives especials, subvencions públiques per a projectes específics, aportacions de les famílies de les persones que atenem, mecenatge d’organitzacions i aportacions solidàries de l’entorn. La Generalitat de Catalunya ens va atorgar el 2006 el Premi Nacional d’Educació i el 2015 la Creu de Sant Jordi.

Estat

Entitat activa

Any de fundació

1938

Ubicació

Barcelona

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 9 May 2022