Recurs · Manuals i guies

Circus as Intercultural Encounter Guidebook

description Accedeix al recurs

Descripció


Aquest manual és fruit d'una recerca duta a terme per diversos socis de Caravan, Xarxa Internacional de Circ Social i Juvenil.

El projecte pretén promoure el diàleg intercultural i reforçar el coneixement i l'acceptació de la diversitat en la societat mitjançant el desenvolupament de competències dels formadors de circ social.

Aquest projecte també pretén desenvolupar i difondre un programa de formació de capacitats i pràctiques innovadores de diàleg intercultural necessàries per a intervencions efectives contra el racisme i per la inclusió social, especialment en relació amb les circumstàncies de les comunitats de refugiats, sol·licitants d'asil i joves immigrants. 

Es va realitzar una anàlisi de les organitzacions de circ respecte a les seves capacitats interculturals, per tal d'identificar llacunes i crear oportunitats per a noves innovacions en la pràctica del circ. La recerca també ha permès dissenyar un nou programa de formació per a formadors d'organitzacions de circ que treballin amb refugiats i joves immigrants recentment arribats, per a aprofundir en les seves competències d'ensenyament i pedagogia, creativitat i lideratge, en la seva pràctica i en les seves organitzacions.

Aquest projecte va ser finançat pel programa Erasmus +.

Autoria

Caravan

Any de publicació

2023

Detalls de publicació

169 pp.

Idioma

Anglès

Temàtica

circ, social, racisme, interculturalitat, joves, immigració, formació

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 19 May 2023