Recurs · Manuals i guies

Circ social i perspectiva de gènere: una mirada compartida per transformar la pràctica

description Accedeix al recurs

Descripció

Aquest document és fruit del procés de treball realitzat per la taula “Circ i perspectiva de gènere”, emmarcada en la mesura Circ Comunitari del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, que va ser gestionada per l'Ateneu Popular 9 Barris.

Aquesta taula va representar un espai de reflexió col·lectiva on les participants van compartir, discutir i après conjuntament, amb intenció de transmetre la importància d'aplicar la perspectiva de gènere en l'àmbit del circ social.

Quan el clam dels feminismes ha aconseguit arribar a tots els debats, és el moment de declarar, com una cosa imprescindible, que les pràctiques artístiques han de revisar-se també des d’aquesta perspectiva.

La guia presenta conceptes bàsics, idees i propostes d'acció per implementar la coeducació, facilitar la gestió de les violències o dur a terme processos creatius amb perspectiva de gènere, i s'orienta principalment a formadors i formadores de circ i circ social que treballin amb infants, adolescents i joves.

Autoria

VV.AA., Ateneu Popular 9 Barris

Any de publicació

2022

Detalls de publicació

Diverses autores: Gemma Tadeo López (coord.), Sonia Ganza Grunvald, Elisabet Medina Caramés, Greta Rúas Miguélez, Anna Rubió Manresa i Estíbaliz Sanchis Gómez.

Idioma

Català

Temàtica

Circ Social, Gènere, Feminisme, Coeducació

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 4 Jan 2023