Festivals i mostres

Erràtik

Descripció

L'Erràtik festival (derivat de l'antiga Festa del Circ Social) neix com a cloenda de les activitats socioeducatives que es fan a Nou Barris. És una gran festa que té lloc al carrer on es troben diferents projectes socioeducatius per infants, adolescents i joves que participen a l’espai de Franja Jove.

És, per tant, una col·laboració de totes: veïnes i veïns, entitats, escoles, instituts... En definitiva, de tothom que vulgui apropar-se per celebrar les fites assolides durant el curs.

Franja Jove és una programació d'activitats articulada per la Taula de Franja de Nou Barris, en la qual participen: Ateneu Popular 9 Barris, Kasal de Joves de Roquetes, Casal de Joves de la Guineueta, Casal Jove de Prosperitat, Casal Infantil Canyelles, Casal Infantil Trinitat Nova, Punt INFOJove Nou Barris, IetN - Espai Educatiu 3 Ulls, Pistes Esportives Antoni Gelabert, APC Guineueta, Prosperitat i Verdum, APC Roquetes, Canyelles i Trinitat Nova, Casal de Barri Verdum, Aquí T'escoltem Les Basses i Biblioteca Les Roquetes-Rafa Juncadella.

Impulsat per...

Estat

Projecte actiu

Any d’inici

2019

Ubicació

Barcelona

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 9 May 2022