Circ social

Circ comunitari

Descripció

Es vol apropar el circ a part de la comunitat amb dificultats per a l’accés a l‘activitat circense en el seu dia a dia i compartir els efectes positius de la seva pràctica i aprenentatge: entenem el circ com un tot, una pràctica inclusiva que posa en valor la diversitat i particularitat de cada persona independentment de la seva condició física, cultural, de gènere, sexo-afectiva, política o religiosa. Una proposta educativa que atengui a les necessitats socioeducatives del moment.

Actualment, l'activitat ha pres forma amb dos grups formats per infants de diferents entitats de lleure de la ciutat que participen d'una sessió al mes en format d'activitat extraescolar a l'espai de l'associació.

Objectius

  • Propiciar relacions afectives mitjançant el joc, per enriquir els recursos comunicatius dels adults responsables dels infants exercint una influència implícita en l’educació dels seus fills.
  • Establir la constància com a eina a l’hora d’assolir objectius ja siguin col·lectius o individuals.
  • Afavorir l’esforç de forma lúdica, amb les diferents disciplines que ens conviden a superar-nos a nosaltres mateixes i a perseverar en els nostres objectius.
  • Facilitar la cooperació en el procés d'aprenentatge, ajudar i rebre ajut, treballar en grup i entendre què necessita cada persona i les seves necessitats col·lectives com individuals .
  • Fomentar la creativitat a través de les arts escèniques treballant la flexibilitat cognitiva i el pensament crític i creatiu. 

Impulsat per...

Estat

Projecte actiu

Any d’inici

2023

Ubicació

Terrassa

Per a més informació:

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 12 Jul 2023