Associació

Verticalfit Vic

Descripció

Verticalfit és el primer centre d'Osona especialitzat en la pràctica i entrenament de disciplines aèries (cèrcol, ioga, teles i trapezi), Pole Dance i circ. Es va fundar el 2016.

Ofereixen una proposta d’ensenyament i entrenament físico-esportiva, d'educació en el lleure i en valors, des d’una perspectiva de gènere i amb les eines del circ social, com a eines de treball transversals. L’escola abarca totes les franges d’edat, des d’infants, joves i adults, iniciant-se a partir dels 5 anys d’edat.

Fent circ treballen la psicomotricitat (equilibri, flexibilitat, ritme, coordinació), la força, la creativitat, la imaginació i l'expressió, estimulant les habilitats físiques i psicològiques individuals de l'alumnat.

Les disciplines circenses que treballem a l’escola són: aeris (cèrcol, trapezi, tela acrobàtica, màstil, corda llisa), malabars, manipulació i equilibri sobre objectes i acrobàcia a terra, entre altres.

El seu equip docent l'integren persones formades en l’àmbit del lleure, l’àmbit social, l’àmbit esportiu, l’ambit de la salut i les arts del circ. Des de 2020 tenen un conveni de col·laboració amb el Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel (Barcelona) per acollir alumnes en pràctiques.

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 26 Apr 2023