Formulari d’edició

Juntxs fem circ

Útima actualització: 3 May 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

 • Nom del projecte: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà el projecte a CircSocial.cat.
 • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi al projecte d'entre  les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que el teu projecte no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia de projecte creus que s'ajustaria millor.
 • Imatge: Preferiblement, horitzontal i en format jpg o jpeg. Amplada mínima recomanada: 1458 px. Si la fitxa ja contenia una imatge, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
 • Vídeo: Només s'accepten enllaços a Vimeo o Youtube. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo.
 • Any d'inici: L'any en el qual es va iniciar el projecte.
 • Estat: Marca l'opció "Actiu" si el projecte encara està en funcionament. En cas que el projecte hagi finalitzat, marca "Inactiu".
 • Any de finalització: L'any en el qual va cessar l'activitat del projecte (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
 • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on s'executa el projecte. En cas que es dugui a terme a múltiples espais, fes clic en el símbol "+" per afegir més adreces o localitzacions. Si ho consideres oportú, en lloc d'adreces específiques pots introduir-hi el nom del territori on es desenvolupi el gruix de l'activitat (p. ex. municipi, província, comunitat autònoma o país) o l'adreça de la seu de l'entitat responsable.
 • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa del projecte a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant per explicar-lo, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, perfil de les participants, temporalització (organització de l'activitat en el temps) i alguna pinzellada sobre la metodologia emprada.
 • Objectius: Detalla quins són els objectius principals del projecte.
 • Entitats impulsores: Indica el nom de l'entitat o de les entitats que fan possible el projecte. Si alguna d'aquestes entitats disposa de fitxa pròpia en el Fons d'Entitats de CircSocial.cat, hi indexarem la fitxa del projecte perquè quedin vinculades.
 • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa del projecte (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb el projecte. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem.
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
Link a Youtube o Vimeo

Un projecte de circ social en família orientat a mares i fills i/o filles adolescents, que va sorgir del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de Sabadell, amb la col·laboració de l’Estruch i l’associació TACC (Taller d'Art, Cultura i Creació). Originalment, el projecte s'anomenava Juntes fem circ: arts escèniques amb perspectiva de gènere.

La demanda de la proposta tenia com a premissa treballar una disciplina artística, alhora que s’oferia un espai, des del que mares i fills/es poguessin compartir i desenvolupar una relació d’igual a igual, millorar el seu vincle i treballar l’autoconeixença, sense que aquest esdevingués un espai terapèutic. És a dir, treballar els llaços afectius, la resolució de conflictes i la millora de la relació a través d’una activitat dirigida, compartint dubtes, inquietuds i pors, en un procés d’aprenentatge conjunt.

Taller d’Art, Cultura i Creació proposava sessions dinamitzades per una professional del circ social i aeri, amb habilitats amb grups i una àmplia trajectòria professional com a docent de tallers d’aquesta disciplina. A les sessions també hi participava una psicòloga social, vinculada a l’associació, per tal de donar suport en les dinàmiques, oferir eines en la resolució de conflictes i abordar continguts que vertebressin l’objectiu de constituir un espai segur.

Es van realitzar dos cicles de tallers, cadascun dels quals amb set sessions de dues hores, durant els anys 2018 i 2019. Hi van participar al voltant de 12 i 15 persones per taller. Es va deixar de fer per manca de finançament. El taller es duia a terme a l’Estruch (de vegades, també a la Vela de l'Estruch), un cop per setmana, a la tarda. L'activitat era gratuïta i algunes de les places eren reservades per a dones i famílies derivades des del SIAD.

 • Treballar l’auto coneixença, la creativitat, l’apoderament, el treball en equip i la confiança mútua entre mares i fills/es adolescents mitjançant el circ i les seves disciplines.
 • Donar a conèixer l’Estruch i les arts del circ a famílies, mares, adolescents i ciutadania de Sabadell.
Ex. xarxes socials, telèfon, mail...

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.