Formulari d’edició

El circ arriba al Montseny

Útima actualització: 11 Mar 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

  • Nom del projecte: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà el projecte a CircSocial.cat.
  • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi al projecte d'entre  les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que el teu projecte no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia de projecte creus que s'ajustaria millor.
  • Imatge: Preferiblement, horitzontal i en format jpg o jpeg. Amplada mínima recomanada: 1458 px. Si la fitxa ja contenia una imatge, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
  • Vídeo: Només s'accepten enllaços a Vimeo o Youtube. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo.
  • Any d'inici: L'any en el qual es va iniciar el projecte.
  • Estat: Marca l'opció "Actiu" si el projecte encara està en funcionament. En cas que el projecte hagi finalitzat, marca "Inactiu".
  • Any de finalització: L'any en el qual va cessar l'activitat del projecte (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
  • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on s'executa el projecte. En cas que es dugui a terme a múltiples espais, fes clic en el símbol "+" per afegir més adreces o localitzacions. Si ho consideres oportú, en lloc d'adreces específiques pots introduir-hi el nom del territori on es desenvolupi el gruix de l'activitat (p. ex. municipi, província, comunitat autònoma o país) o l'adreça de la seu de l'entitat responsable.
  • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa del projecte a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant per explicar-lo, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, perfil de les participants, temporalització (organització de l'activitat en el temps) i alguna pinzellada sobre la metodologia emprada.
  • Objectius: Detalla quins són els objectius principals del projecte.
  • Entitats impulsores: Indica el nom de l'entitat o de les entitats que fan possible el projecte. Si alguna d'aquestes entitats disposa de fitxa pròpia en el Fons d'Entitats de CircSocial.cat, hi indexarem la fitxa del projecte perquè quedin vinculades.
  • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa del projecte (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb el projecte. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem.
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
Link a Youtube o Vimeo
Programa impulsat per l'Associació de Veïns del Pla del Remei i la formadora en circ Laura Bunyol per oferir tallers de circ a infants (6-12 anys). Les activitats s'ofereixen gratuïtament al Centre Cívic El Montseny, al barri dels Habitatges Montseny de Vic: un entorn on viuen moltes famílies de classe popular i famílies migrants en situació de vulnerabilitat.

La primera edició es va dur a terme entre els mesos d'abril i maig de 2021, amb dos grups, cadascun dels quals va fer quatre sessions. Amb un caràcter molt introductori, s'hi van compartir dinàmiques i aprenentatges per oferir una panoràmica de l'art del circ i la figura de l'artista (entrenament tècnic, cura del cos, activitat física, hàbits saludables, creativitat, treball en equip, cura dels materials...).

El curs 2021-2022, l'activitat s'ha consolidat i s'allarga durant un semestre.

La clau del projecte és l'educació en valors per mitjà del circ: convivència, cooperació, respecte mutu, foment de la llengua catalana per facilitar la integració de les persones migrants, fer amistats, bons hàbits alimentaris (fruita per berenar), etc.

Mentre fan l'activitat, els responsables de l'associació parlen amb les famílies per veure com estan, si necessiten res, practicar el català... com els nens i les nenes passen per diversos tallers a part del de circ, l'associació pot fer seguiment de cada participant i de les famílies per detectar les seves necessitats i gustos, de cara a tenir-ne cura i seguir dissenyant propostes.


L'Associació de Veïns Pla del Remei gestiona les inscripcions, fa seguiment del projecte amb famílies i paga la formadora. L'Ajuntament de Vic facilita la gestió de l'activitat des del Centre Cívic El Montseny. L'entitat Si lo sé no me cuelgo va cedir materials de circ per dur a terme els tallers en la primera edició.

  • Un dels objectius de l'associació és la normalització de l'ús del català i fomentar l'aprenentatge de la llengua per facilitar la integració de les famílies en el territori.
  • Tractar amb persones en risc d'exclusió social per facilitar la seva integració en la xarxa de suport del barri.
  • Foment dels valors de la convivència i l'educació emocional (gestió de la frustració, cooperació, respecte i escolta mútua, etc.)
  • Difondre el circ i promoure una activitat física per mitjà de la qual desenvolupar-se personalment.
  • Promoure una alimentació saludable entre els infants, afavorint el consum de fruita.
Ex. xarxes socials, telèfon, mail...

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.