Formulari d’edició

El Circ com a eina educativa

Útima actualització: 3 Mar 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

 • Nom del projecte: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà el projecte a CircSocial.cat.
 • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi al projecte d'entre  les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que el teu projecte no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia de projecte creus que s'ajustaria millor.
 • Imatge: Preferiblement, horitzontal i en format jpg o jpeg. Amplada mínima recomanada: 1458 px. Si la fitxa ja contenia una imatge, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
 • Vídeo: Només s'accepten enllaços a Vimeo o Youtube. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo.
 • Any d'inici: L'any en el qual es va iniciar el projecte.
 • Estat: Marca l'opció "Actiu" si el projecte encara està en funcionament. En cas que el projecte hagi finalitzat, marca "Inactiu".
 • Any de finalització: L'any en el qual va cessar l'activitat del projecte (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
 • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on s'executa el projecte. En cas que es dugui a terme a múltiples espais, fes clic en el símbol "+" per afegir més adreces o localitzacions. Si ho consideres oportú, en lloc d'adreces específiques pots introduir-hi el nom del territori on es desenvolupi el gruix de l'activitat (p. ex. municipi, província, comunitat autònoma o país) o l'adreça de la seu de l'entitat responsable.
 • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa del projecte a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant per explicar-lo, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, perfil de les participants, temporalització (organització de l'activitat en el temps) i alguna pinzellada sobre la metodologia emprada.
 • Objectius: Detalla quins són els objectius principals del projecte.
 • Entitats impulsores: Indica el nom de l'entitat o de les entitats que fan possible el projecte. Si alguna d'aquestes entitats disposa de fitxa pròpia en el Fons d'Entitats de CircSocial.cat, hi indexarem la fitxa del projecte perquè quedin vinculades.
 • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa del projecte (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb el projecte. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem.
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
Link a Youtube o Vimeo

Tallers de circ i teatre dirigits a persones menors d'edat en règim tancat o semiobert a centres educatius del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Les activitats, que es duen a terme una tarda a la setmana durant un curs lectiu (octubre-juny), són impulsades per Ritxard Gálvez, de la companyia Panettone Brothers, que des de 2013 ha treballat com a educador social en aquests centres.

Entre 2013 i 2020, al CE Oriol Badia (Guardiola de Font-Rubí) l'activitat es realitzava amb nois entre 13 i 18 anys. Entre el 2018 i el 2020, aquesta iniciativa va derivar en el projecte Circ a Mans i Mànigues, fruit de la col·laboració amb Encirca't Esplai de Circ, amb seu a Arenys de Munt.

Des de novembre de 2020 es duen a terme tallers amb noies del CE Til·lers (Mollet del Vallès), facilitats pel mateix Ritxard Gálvez, en els quals aprenen a fer equilibris sobre objectes, malabars i teatre. Les sessions s'ofereixen al llarg del curs lectiu amb una sessió setmanal d'una hora i dos quarts. En ocasions, el procés formatiu pot culminar en una mostra de caràcter intern.

 • Que el grup de participants s'ho passi bé mitjançant el circ i el teatre.
 • Treballar les capacitats motores (equilibri, manipulació, etc.)
 • Cultivar la concentració.
 • Al CE Oriol Badia: oferir un recurs educatiu o formatiu que pot esdevenir orientació laboral.
Ex. xarxes socials, telèfon, mail...

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.