Formulari d’edició

Circus Time

Útima actualització: 23 Feb 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

  • Nom del projecte: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà el projecte a CircSocial.cat.
  • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi al projecte d'entre  les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que el teu projecte no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia de projecte creus que s'ajustaria millor.
  • Imatge: Preferiblement, horitzontal i en format jpg o jpeg. Amplada mínima recomanada: 1458 px. Si la fitxa ja contenia una imatge, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
  • Vídeo: Només s'accepten enllaços a Vimeo o Youtube. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo.
  • Any d'inici: L'any en el qual es va iniciar el projecte.
  • Estat: Marca l'opció "Actiu" si el projecte encara està en funcionament. En cas que el projecte hagi finalitzat, marca "Inactiu".
  • Any de finalització: L'any en el qual va cessar l'activitat del projecte (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
  • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on s'executa el projecte. En cas que es dugui a terme a múltiples espais, fes clic en el símbol "+" per afegir més adreces o localitzacions. Si ho consideres oportú, en lloc d'adreces específiques pots introduir-hi el nom del territori on es desenvolupi el gruix de l'activitat (p. ex. municipi, província, comunitat autònoma o país) o l'adreça de la seu de l'entitat responsable.
  • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa del projecte a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant per explicar-lo, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, perfil de les participants, temporalització (organització de l'activitat en el temps) i alguna pinzellada sobre la metodologia emprada.
  • Objectius: Detalla quins són els objectius principals del projecte.
  • Entitats impulsores: Indica el nom de l'entitat o de les entitats que fan possible el projecte. Si alguna d'aquestes entitats disposa de fitxa pròpia en el Fons d'Entitats de CircSocial.cat, hi indexarem la fitxa del projecte perquè quedin vinculades.
  • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa del projecte (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb el projecte. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem.
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
Link a Youtube o Vimeo
El projecte Circus Time neix de la mà de Kanaya Circ i Serveis Socials de L'Hospitalet de Llobregat amb el propòsit d'oferir un espai d'oci alternatiu i treball social amb el col·lectiu de joves en risc d'exclusió del barri Blocs Florida. És tracta d'una activitat de circ social gratuïta que es finança des de Serveis Socials i el Pla Integral Les Planes-Blocs Florida.

S'ofereixen tallers de circ a adolescents i joves, als quals s'ofereix un espai de trobada, llibertat, transformació i aprenentatge. Tenen prioritat d'accés els joves residents al barri i hi arriben per derivació de Serveis Socials, arrel d'un triatge fet pels seus agents, que fan seguiment dels participants i de les seves casuístiques particulars.

L'activitat es desenvolupa al llarg del curs escolar, dues hores un dia a la setmana, fora de l'horari lectiu. Acabat el curs, s'organitza un casal d'estiu durant una setmana, de forma intensiva, que serveix per recollir el treball tècnic de tot l'any, consolidar els vincles i tancar el recorregut anual. S'hi treballen quatre branques tècniques: malabars, equilibris, acrobàcia i aeris. Les activitats són facilitades en tàndem: un/a formador/a de circ i un/a educador/a social.

Alguns dels participants han participat a diverses edicions del programa i, actualment, segueixen formant-se, fent espectacles i oferint tallers de circ a altres escoles i entitats de la ciutat, contribuint a crear vincles, desestigmatitzar i sentir-se partícipeps de la vida cultural de la ciutat.

Els tallers es duen a terme a l'Institut Eduard Fontseré de La Florida, tot i que també es fan sortides de forma habitual (un mínim de dues cada trimestre) per fer actuacions o participar de la vida cultural de la ciutat com a espectadors.

Circus Time va rebre el Premi Zirkòlika de Circ Social 2020.


  • Integració en el grup: s'hi treballen aspectes relacionals amb joves que sovint tenen dificultats o carències de xarxa d'amistats o afectives.
  • Desestigmatitzar: des de l'institut o des de les seves famílies sovint són vistos com a conflictives, incapaces, tímides, etc. Quan fan actuacions públiques o mostres la impressió que té la comunitat sobre elles canvia.
  • Objectius generals del circ social: potenciar l'autoestima, estimular la creativitat com a valor de vida i davant les problemàtiques quotidianes, gestió de la frustració, suport mutu, etc.
Ex. xarxes socials, telèfon, mail...

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.