Formulari d’edició

Estiu al barri

Útima actualització: 25 Feb 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

  • Nom del projecte: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà el projecte a CircSocial.cat.
  • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi al projecte d'entre  les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que el teu projecte no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia de projecte creus que s'ajustaria millor.
  • Imatge: Preferiblement, horitzontal i en format jpg o jpeg. Amplada mínima recomanada: 1458 px. Si la fitxa ja contenia una imatge, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
  • Vídeo: Només s'accepten enllaços a Vimeo o Youtube. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo.
  • Any d'inici: L'any en el qual es va iniciar el projecte.
  • Estat: Marca l'opció "Actiu" si el projecte encara està en funcionament. En cas que el projecte hagi finalitzat, marca "Inactiu".
  • Any de finalització: L'any en el qual va cessar l'activitat del projecte (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
  • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on s'executa el projecte. En cas que es dugui a terme a múltiples espais, fes clic en el símbol "+" per afegir més adreces o localitzacions. Si ho consideres oportú, en lloc d'adreces específiques pots introduir-hi el nom del territori on es desenvolupi el gruix de l'activitat (p. ex. municipi, província, comunitat autònoma o país) o l'adreça de la seu de l'entitat responsable.
  • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa del projecte a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant per explicar-lo, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, perfil de les participants, temporalització (organització de l'activitat en el temps) i alguna pinzellada sobre la metodologia emprada.
  • Objectius: Detalla quins són els objectius principals del projecte.
  • Entitats impulsores: Indica el nom de l'entitat o de les entitats que fan possible el projecte. Si alguna d'aquestes entitats disposa de fitxa pròpia en el Fons d'Entitats de CircSocial.cat, hi indexarem la fitxa del projecte perquè quedin vinculades.
  • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa del projecte (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb el projecte. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem.
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
Link a Youtube o Vimeo

L’Estiu al Barri és un dels programes estrella impulsats per l'Ajuntament de Barcelona des de Pla de Barris del Besòs i el Maresme, que es realitza des del 2015 i que compta amb la implicació de les entitats i els serveis del barri. Entre altres activitats gratuïtes, diversos estius s'hi han ofert tallers de circ oberts a tots els públics. Originalment, eren facilitats per la companyia Desastrosus Cirkus i, entre 2017 i 2020, per l'equip formatiu de l'Ateneu Popular 9 Barris.

Les activitats es realitzaven a una plaça del carrer Palerm, davant el Col·legi Concepció Arenal, al llarg del període de vacances escolars (juliol-setembre). Una tarda a la setmana s'hi oferia una sessió de circ de dues hores, facilitada per entre tres i quatres formadores, en companyia d'un parell d'educadores de carrer.

L'activitat compta amb una instal·lació amb diversos elements de circ i no requeria inscripció prèvia, sinó que tothom que vulgués (joves, famílies amb infants, etc.) podia apropar-se i participar en qualsevol moment. S'hi tendien a trobar persones veïnes del barri, la població del qual té caràcter multicultural.
  • Dinamitzar el barri durant l'estiu.
  • Generar espais de convivència entre el veïnat (multicultural i multiètnic).
  • Donar alternatives de lleure creatives, participatives i no consumistes.
  • Augmentar la sensibilitat davant d’expressions artístiques.
  • Fomentar hàbits de vida saludables i que les competències apreses s’apliquin a la vida quotidiana.
Ex. xarxes socials, telèfon, mail...

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.