Formulari d’edició

TuSí(k)Circ

Útima actualització: 27 Oct 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Tingues en compte que els ítems marcats amb un asterisc (*) són de resposta obligatòria. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

  • Nom de l'entitat: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà l'entitat a CircSocial.cat.
  • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi a la naturalesa de l'entitat d'entre les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que la teva entitat no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia creus que s'ajustaria millor.
  • Logo: Preferiblement, en format png o, en el seu defecte, jpg o jpeg. Mida mínima recomanada: 880x440. Si la fitxa ja contenia un logo, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
  • Vídeo: Si disposeu d'un vídeo que considereu apropiat per explicar qui sou i què feu, podeu enviar-nos un enllaç (a Vimeo o Youtube) i l'incrustarem en la fitxa de l'entitat. En cas que no en tingueu cap, us animem a gravar-ne un d'un minut de durada que us serveixi com a carta de presentació. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo. 
  • Any de fundació: L'any en el qual es va crear l'entitat.
  • Estat: Marca l'opció "Actiu" si l'entitat encara està en funcionament. En cas que hagi desaparegut, marca "Inactiu".
  • Any de cessament: L'any en el qual va cessar l'activitat de l'entitat (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
  • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on es troba la seu de l'entitat. En cas que l'entitat no disposi d'una seu física, pots introduir-hi el nom del municipi on desenvolupa el gruix de la seva activitat.
  • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa de l'entitat a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, objectius o missions de l'entitat i quatre pinzellades sobre les activitats que impulsa, especialment en relació amb el circ amb impacte en la societat.
  • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa de l'entitat (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb ella. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem. 
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
TuSí(K)Circ neix de la voluntat d'apropar la formació i cultura del circ a dos llocs ben diferents: Mèxic i el Vallès. L'associació vol donar resposta a tres necessitats detectades: aproximar el circ a la zona del Vallès com extraescolars; oferir un espai per creacions, residències i cabarets d'artistes de la zona; i per últim, com a projecte de circ social.

Actualment l'associació té dues seus:

- Riells del Fai, on ofereixen tallers regulars d'aeris per infants/joves i adults, un espai d'entrenament i creació i obert. Alhora aposten per dinamitzar la comunitat i el panorama cultural del territori facilitant la programació d'espectacles de circ d'artistes que estan de pas o que habiten la comarca. Des de l'octubre de 2021 també col·laboren amb Singularments amb un taller setmanal de circ (una associació de famílies amb infants amb diversitat funcional de Bigues i Riells).

- Palau-Solità i Plegamans, on ofereixen tallers regulars d'aeris per infants/joves i adults. Aquests tallers van dirigits a persones que s'han inscrit per interès propi i a cada grup hi ha dues places subvencionades per la mateixa entitat destinades a derivacions de serveis socials, de psicopedagogues de les escoles i institut o de les institucions de justícia juvenil del poble.

El que generem és trencar amb un extraescolar normalitzat i trencar amb els tallers que realitzem dins les institucions, d'aquesta manera creem un únic espai públic d'actuació on totes ens trobem i gaudim del circ com eina educativa, per tal de no generar únicament integració en un grup, sinó inclusió social.

Amb aquest projecte s'ofereix una barreja de les disciplines artístiques i les eines d'intervenció social, que constitueix una experiència innovadora que pot contribuir a establir nous models de referència educativa més transversals, participatius i humans.


Què oferim:

- El circ com una eina de transformació social.

- A través del tàndem educador social i tècnic de circ oferim una activitat de promoció cultural i social obtenint com a resultat l'ampliació de perspectives educatives, laborals, d'oci i participació social.

- Oferim un hàbit de lleure saludable contribuint així a millorar la qualitat de vida de les persones.

A la vegada, oferim oportunitats laborals a artistes de la zona, per tal de descentralitzar el circ de Barcelona, i ubicar les comarques del Vallès com a referents de circ. Fent que els joves puguin accedir a formacions, i a la vegada que els artistes locals puguin tenir un espai professional on entrenar i crear i una sortida laboral.

Fora dels projectes de participació comunitària, també es desencadenen projectes cooperatius entre artistes locals (cabarets de circ) de reflexions socials.


info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.