Recurs · Informes, estudis i relatories

Terreno Común

description Accedeix al recurs

Descripció

El fanzine 'Terreno común' és fruit del treball conjunt entre La Central del Circ, el Graner i l’Ateneu Popular 9 Barris i tracta sobre els processos de creació artística comunitària que van portar a terme la temporada 2020-2021, en el marc del programa de laboratoris Territori(s), Comunitat(s) i Pràctiques Artístiques.

Aquest material és el resultat d’una pràctica creativa amb Irkus Martínez (Máquina Total) que es va dur a terme al llarg d’una jornada de treball a Hangar (21/06/21) per tancar la fase del projecte que va acollir els laboratoris ASSENTAMents a La Central del Circ amb Ro Caminal i Jorge Albuerne, Ilusión creativa amb Rufi Rodríguez i Lorena Hernández a l’Ateneu Popular 9 barris, i Aquí i no allà amb Pere Jou, Aurora Bauzà i Les Aventureres al Graner. Cada pàgina d’aquest fanzín ha estat dissenyat i maquetat per Catalina Archila.

Entrar al Terreno común és un intent per tornar a preguntar-nos: què ens convoca a estar junts avui? què ens commou?

Territoris(s), Comunitat(s) i Pràctiques Artístiques és un projecte col·laboratiu impulsat per l’Ateneu Popular 9 barris, La Central del Circ i el Graner, amb el suport del Programa Fàbriques de Creació i Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona. Trobareu més informació al web dedicat al projecte.

Autoria

Dianelis Diéguez, Catalina Archila

Any de publicació

2021

Idioma

Català

Temàtica

Creació, Comunitària, Comunitat, Territori, Circ, Dansa

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 9 Jan 2023