Recurs · Vídeos

Circo Social Inclusivo en tiempos de Covid-19: compartiendo desde la experiencia

description Accedeix al recurs

Descripció

El microdocumental Circo Social Inclusivo en tiempos de Covid-19: compartiendo desde la experiencia va ser realitzat amb el suport de la beca "Aporte País" de la Fundación Mustakis Chile, rebuda per la terapèuta ocupacional i formadora de circ Camila Caballero. Va ser realitzat en col·laboració amb Gonzalo Dalgalarrando, l'Ateneu Popular 9 Barris i Juan Escobar.

El seu objectiu és compartir l'experiència en primera persona d'haver cursat la Formació de Formadores en Circ Social a l'Ateneu Popular 9 Barris, compartir visions i propostes, i referenciar alguns projectes de circ social inclusiu en temps de pandèmia duts a terme a Europa.

L'obra vol posar de relleu la importància dels projectes de circ social amb enfoc inclusiu en el context generat per la pandèmia, així com augmentar les possibilitats de crear una xarxa de col·laboració a escala continental i intercontinental.

Autoria

Camila Caballero, Gonzalo Dalgalarrando

Any de publicació

2021

Detalls de publicació

Produït a Barcelona en col·laboració amb l'Ateneu Popular 9 Barris i Juan Escobar, amb el suport de la Beca "Aporte País" de la Fundación Mustakis Chile.

Idioma

Castellà

Temàtica

Circ Social, Ateneu Popular 9 Barris, Inclusió, Covid

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 24 Feb 2023