Altres projectes

Malabars Modulars

Descripció

Els malabars modulars són jocs dissenyats amb vocació d'adaptar-se a totes les persones. CircA construeix i ofereix instal·lacions de malabars modulars per encàrrec a entitats de tota mena que tinguin interès a programar una proposta original, lúdica, dinàmica i col·laborativa per a tots els públics.

Els "mòduls" són taules i estructures de joc que faciliten la manipulació d'objectes (p. ex. pilotes), sense que aquests puguin caure a terra. Cada mòdul ofereix possibilitats de joc diferents i, en conjunt, representen una forma accessible d'iniciar-se en el malabarisme.

Les activitats de malabars modulars tenen unes 3 hores de durada. Al principi, els facilitadors fan una demostració de com funciona cada joc. Tot seguit els i les participants, amb l'ajuda d'un dels instructors, posicionen els jocs i, de forma participativa, s'acaba de construir la instal·lació. Quan ha acabat l'explicació inicial ja està tothom jugant. Durant la sessió, es va passant d'un joc a l'altre lliurement, comptant amb el suport de l'equip facilitador.

El projecte és itinerant en funció dels encàrrecs que reben, tot i que CircA té seu a la ciutat de Barcelona.

Objectius

  • Facilitar l'accés al joc a persones amb diversitat funcional i fomentar la inclusió.
  • Fomentar la cooperació entre les participants.
  • Desenvolupar les capacitats motrius i psicològiques del grup participant: psicomotricitat, concentració, atenció, ritme, comprensió, pràctica, constància, acció-reacció, etc. 
  • Aprendre jugant.

Impulsat per...

Estat

Projecte actiu

Any d’inici

2020

Ubicació

Barcelona [itinerant]

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 21 Mar 2022