Festivals i mostres

GiraCirc - Festival de Circ al carrer

Descripció

El GiraCirc és el festival de circ al carrer de Collsuspina, a la comarca del Moianès, que se sol celebrar el tercer cap de setmana d’agost.

La seva primera edició es va dur a terme l’estiu del 2015 i, des de llavors, ha aconseguit consolidar-se com a proposta cultural i de lleure en família al territori i fent que milers de persones s'acostin al poble durant els dies que es programa el festival.

Un dels aspectes més importants d’aquest festival —des del seu inici— és la seva dimensió social. Una dimensió que es tradueix en la voluntat de fer un festival on la prioritat són les persones, el bon tracte i la cura dels petits detalls Més de 60 voluntaris de Collsuspina, un poble de poc més de 300 habitants, aporten la seva energia per fer del GiraCirc un festival diferent.

L’any 2017, en la seva tercera edició, aquest esperit s'instal·la també en la mateixa programació del festival: així com hi actuen artistes professionals de renom, també hi ha cabuda per la mostra de joves que participen en projectes de circ social impulsats per la mateixa entitat i en col·laboració amb l'Associació Desperta Espurnes.

Estat

Projecte actiu

Any d’inici

2015

Ubicació

Collsuspina

Per a més informació:

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 11 Mar 2022