Formació de formadors/es

Circus Overseas

Descripció

Circus Overseas és un projecte de dos anys (2021-2022) que té com a objectiu abordar els reptes de la gestió de les activitats i entitats del circ social a través d'una sèrie de quatre mòduls de formació per a formadors/es de circ joves i personal de les escoles de circ dels socis del projecte i més enllà. Aquest desenvolupament de capacitats es realitzarà a través d'una combinació d'arts de circ i educació no formal, valorant l'intercanvi d'experts i d'experiències mentre es fomenta la creativitat, la llibertat i el diàleg intercultural.


Mòduls

Mòdul 1: Zip Zap, Sud-àfrica - Desenvolupament de tècniques de circ.

Mòdul 2: Phare, Cambodja - Gestió i lideratge d'organitzacions de circ juvenil.

Mòdul 3: AltroCirco, Itàlia - Pedagogia i ensenyament.

Mòdul 4: Le Plus Petit Cirque de Monde, França – Direcció i posada en escena del circ.


El Circus Overseas és un projecte en col·laboració entre escoles de circ de sis països diferents; Sirkus Magenta, Zip Zap Circus, Le Plus Petit Cirque du Monde, Phare Ponleu Selpak, Altro Circo, Palestinian Circus School i el suport de Caravan, Xarxa Internacional de Circ Social i Juvenil.

Projecte finançat pel programa Erasmus + de la Unió Europea.

Objectius

  • Millorar la qualitat del treball juvenil, combinant l'educació i el circ no formals, fomentant la creativitat, la llibertat i el diàleg intercultural.
  • Suport a la competència i al desenvolupament de capacitats per als joves amb menys oportunitats, inspirant-los a participar activament.

Impulsat per...

Estat

Projecte inactiu

Any d’inici

2021

Any de cessament

2022

Ubicació

Internacional

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 19 May 2023