Circ social

Circ Bombeta

Descripció

Oriol Morgades, Sergi Comesa, Manolo Osoyo i Quique Maltas són alumnes del Circ Bombeta, una iniciativa nascuda l’any 2008 fruit de la sinergia creada entre Cronopis i l’Associació d’Integració Social Taller d’Idees (entitat ja desapareguda).

A priori, l’objectiu del Circ Bombeta és que persones amb diferents capacitats treballin la motricitat, l’autosuperació, la creativitat i la confiança a través de l’art circense. Amb el temps, la finalitat, però, esdevé més ambiciosa: actuar també damunt dels escenaris.

Van formar part de l'espectacle Mur, guanyador del Premi Zirkòlika 2018 a millor espectacle de circ en sala, de (CIA)3. Un espectacle inclusiu dirigit per Nacho Flores en el qual també actuaven artistes de Circ Vermut i músics com Ramón Giménez "El Brujo", entre altres, i que ha girat per nombrosos espais i festivals.

El grup combina les classes de circ setmanals amb la creació d'espectacles professionals.

Les activitats del grup compten amb el suport de les famílies i de la Fundació El Maresme, una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, amb naturalesa de fundació privada, que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb especials dificultats i necessitats complexes — principalment amb discapacitat intel·lectual— , de la comarca del Maresme i de les seves famílies. 

Impulsat per...

Estat

Projecte actiu

Any d’inici

2008

Ubicació

Mataró

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 4 Mar 2022