Associació

Tub d’Assaig 7.70

Descripció

L’Associació Tub d’Assaig 7.70 neix la tardor de 2007 a Terrassa de la inquietud d’un grup d’artistes de circ per compartir un espai on crear i desenvolupar els seus projectes personals i col·lectius.

Un cop trobat aquest espai, els artistes i companyies de l’associació comencen a crear espectacles propis, a dinamitzar esdeveniments i a rebre i oferir formacions, ja sigui per compte propi o interrelacionant-se amb altres entitats.

Fruït d’aquest treball neixen propostes que es van consolidant amb els anys, com el Festival de Circ de Terrassa, la Gala de Circ de Festa Major o el Circ de l’Any.

L’interès creixent pel circ a la ciutat obre les portes a engegar el projecte formatiu de l’associació, enfocat a grans i petits, professionals i amateurs.

La creació, formació, producció i exhibició de circ són els objectius de l’associació actualment.

Si bé inicialment tots els membres de l’associació eren artistes de circ, el creixement de l’entitat ha fet que ara siguin perfils molt diversos els que s’encarreguen de tirar endavant la gestió i l'organització de l’associació, apostant pel model assembleari.

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 11 Jul 2023