Associació

Sabacirc

Descripció

Entitat de circ social formada per artistes de circ i col·laboradors que mitjançant el circ persegueix, fomenta i s'ocupa de l'empoderament de persones i col·lectius utilitzant els recursos de circ social. Creen i dissenyen projectes per a escoles, institucions, col·lectius, barris, associacions, etc. Des de 2017 han realitzat nombroses intervencions de circ social, arribant a un total de 20.000 persones beneficiàries. Durant tres anys consecutius han executat projectes socioculturals vinculats a processos participatius.

Desenvolupen projectes a tota Catalunya, amb especial concentració a la ciutat de Sabadell i la comarca del Vallès Occidental. Els seus projectes connecten profundament amb la ciutadania, per la seva vitalitat, per la seva acció innovadora i transformadora, apropant la cultura als barris i als col·lectius més vulnerables. Generem processos de transformació social a través del circ social. Atesa la seva versatilitat i diversitat de recursos, disposen d'eines per poder intervenir a l'espai públic, a l'espai interior o a qualsevol altre indret.

Mitjançant el circ treballen valors per a la convivència i la millora de la qualitat de vida de les persones i les relacions. Els valors que treballen amb les tècniques de circ son: la inclusió social, la cooperació, la convivència, els límits, l'equilibri i la millora de les emocions a través del riure i de les habilitats.

Has trobat informació desactualizada o errònia en aquest pàgina?

Contribueix proposant correccions o canvis per millorar aquesta pàgina.

Útima actualització: 25 Feb 2022