Formulari d’edició

Malabars Modulars

Útima actualització: 21 Mar 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

 • Nom del projecte: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà el projecte a CircSocial.cat.
 • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi al projecte d'entre  les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que el teu projecte no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia de projecte creus que s'ajustaria millor.
 • Imatge: Preferiblement, horitzontal i en format jpg o jpeg. Amplada mínima recomanada: 1458 px. Si la fitxa ja contenia una imatge, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
 • Vídeo: Només s'accepten enllaços a Vimeo o Youtube. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo.
 • Any d'inici: L'any en el qual es va iniciar el projecte.
 • Estat: Marca l'opció "Actiu" si el projecte encara està en funcionament. En cas que el projecte hagi finalitzat, marca "Inactiu".
 • Any de finalització: L'any en el qual va cessar l'activitat del projecte (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
 • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on s'executa el projecte. En cas que es dugui a terme a múltiples espais, fes clic en el símbol "+" per afegir més adreces o localitzacions. Si ho consideres oportú, en lloc d'adreces específiques pots introduir-hi el nom del territori on es desenvolupi el gruix de l'activitat (p. ex. municipi, província, comunitat autònoma o país) o l'adreça de la seu de l'entitat responsable.
 • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa del projecte a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant per explicar-lo, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, perfil de les participants, temporalització (organització de l'activitat en el temps) i alguna pinzellada sobre la metodologia emprada.
 • Objectius: Detalla quins són els objectius principals del projecte.
 • Entitats impulsores: Indica el nom de l'entitat o de les entitats que fan possible el projecte. Si alguna d'aquestes entitats disposa de fitxa pròpia en el Fons d'Entitats de CircSocial.cat, hi indexarem la fitxa del projecte perquè quedin vinculades.
 • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa del projecte (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb el projecte. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem.
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
Link a Youtube o Vimeo

Els malabars modulars són jocs dissenyats amb vocació d'adaptar-se a totes les persones. CircA construeix i ofereix instal·lacions de malabars modulars per encàrrec a entitats de tota mena que tinguin interès a programar una proposta original, lúdica, dinàmica i col·laborativa per a tots els públics.

Els "mòduls" són taules i estructures de joc que faciliten la manipulació d'objectes (p. ex. pilotes), sense que aquests puguin caure a terra. Cada mòdul ofereix possibilitats de joc diferents i, en conjunt, representen una forma accessible d'iniciar-se en el malabarisme.

Les activitats de malabars modulars tenen unes 3 hores de durada. Al principi, els facilitadors fan una demostració de com funciona cada joc. Tot seguit els i les participants, amb l'ajuda d'un dels instructors, posicionen els jocs i, de forma participativa, s'acaba de construir la instal·lació. Quan ha acabat l'explicació inicial ja està tothom jugant. Durant la sessió, es va passant d'un joc a l'altre lliurement, comptant amb el suport de l'equip facilitador.

El projecte és itinerant en funció dels encàrrecs que reben, tot i que CircA té seu a la ciutat de Barcelona.

 • Facilitar l'accés al joc a persones amb diversitat funcional i fomentar la inclusió.
 • Fomentar la cooperació entre les participants.
 • Desenvolupar les capacitats motrius i psicològiques del grup participant: psicomotricitat, concentració, atenció, ritme, comprensió, pràctica, constància, acció-reacció, etc. 
 • Aprendre jugant.
Ex. xarxes socials, telèfon, mail...

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.