Formulari d’edició

Cabaret Jove

Útima actualització: 2 Mar 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

 • Nom del projecte: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà el projecte a CircSocial.cat.
 • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi al projecte d'entre  les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que el teu projecte no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia de projecte creus que s'ajustaria millor.
 • Imatge: Preferiblement, horitzontal i en format jpg o jpeg. Amplada mínima recomanada: 1458 px. Si la fitxa ja contenia una imatge, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
 • Vídeo: Només s'accepten enllaços a Vimeo o Youtube. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo.
 • Any d'inici: L'any en el qual es va iniciar el projecte.
 • Estat: Marca l'opció "Actiu" si el projecte encara està en funcionament. En cas que el projecte hagi finalitzat, marca "Inactiu".
 • Any de finalització: L'any en el qual va cessar l'activitat del projecte (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
 • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on s'executa el projecte. En cas que es dugui a terme a múltiples espais, fes clic en el símbol "+" per afegir més adreces o localitzacions. Si ho consideres oportú, en lloc d'adreces específiques pots introduir-hi el nom del territori on es desenvolupi el gruix de l'activitat (p. ex. municipi, província, comunitat autònoma o país) o l'adreça de la seu de l'entitat responsable.
 • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa del projecte a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant per explicar-lo, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, perfil de les participants, temporalització (organització de l'activitat en el temps) i alguna pinzellada sobre la metodologia emprada.
 • Objectius: Detalla quins són els objectius principals del projecte.
 • Entitats impulsores: Indica el nom de l'entitat o de les entitats que fan possible el projecte. Si alguna d'aquestes entitats disposa de fitxa pròpia en el Fons d'Entitats de CircSocial.cat, hi indexarem la fitxa del projecte perquè quedin vinculades.
 • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa del projecte (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb el projecte. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem.
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.
Link a Youtube o Vimeo

El Cabaret Jove neix de la voluntat d'oferir un espai als i les joves de l'escola Encirca't perquè exhibeixin números de circ. Aquestes peces també les presenten, posteriorment, a trobades d'escoles i fires a escala catalana, estatal i, de vegades, internacional.

El projecte fomenta la participació voluntària dels i les joves, oferint la possibilitat d'assumir diversos rols relacionats amb la creació i la producció de les mostres, que es duen a terme de forma col·lectiva. En tant que són els creadors i creadores íntegres de l'espectacle, transiten per totes les etapes del procés: planificació de la temàtica o fil conductor, preparació del guió, assajos i entrenaments, cerca o composició musical, creació del vestuari i l’escenografia, planificació de la comunicació, gestió de la venda d’entrades i accés, i la dinamització i posada en escena de l’espectacle. En aquest sentit, el projecte dona cabuda no només a joves artistes o practicants de circ, sinó també a d’altres que vulguin posar el seu gra de sorra en aspectes tècnics o comunicatius, per exemple.

El projecte ofereix sis places per a alumnes de l'escola, a partir de 12 anys, que tinguin coneixements bàsics en tècniques de circ i disponibilitat per assajar dos dies a la setmana. Si hi ha un major nombre de persones interessades a participar-hi, es fa una selecció de participants per assumir els rols d'intèrpret i la resta poden optar a encarregar-se de tasques de producció, escenografia, vestuari, etc. El grup de participants és acompanyat al llarg del procés per dues formadores de circ i una dinamitzadora.

La participació i creació del cabaret té com a incentiu el participar a les trobades i fires de circ a les qual ens conviden, visibilitzant la tasca social, educativa i artística que realitza l’Associació Cultural Esplai de Circ.

La Federació d'Ateneus de Catalunya i el Centre Moral d'Arenys de Munt col·laboren amb el finançament de la producció i de les accions de comunicació del projecte.

El projecte Cabaret Jove va guanyar el Premi Ateneus 2020 en la modalitat "Jove, proposa!".

 • Donar a conèixer el circ i el talent jove mitjançant una mostra en forma de cabaret.
 • Potenciar les qualitats físiques i artístiques dels i les participants del projecte, per mitjà de la pràctica d’activitats físiques, artístiques i creatives.
 • Fomentar valors socioculturals com la democratització cultural, la cohesió, la solidaritat, la convivència, el respecte, el treball en equip i la tolerància.
 • Contribuir al creixement personal basat en l'autosuperació, la confiança, l’autoestima i el coneixement del propi cos.
 • Fomentar trobades entre joves de diferents poblacions.
 • Crear xarxa.

Ex. xarxes socials, telèfon, mail...

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.