Formulari d’edició

Associació Artística Desperta Espurnes

Útima actualització: 25 Feb 2022
Instruccions per omplir el formulari

A continuació et detallem quina informació correspon a cada apartat. Tingues en compte que els ítems marcats amb un asterisc (*) són de resposta obligatòria. Si tens dubtes, si us plau, contacta amb nosaltres i et respondrem al més aviat possible.

  • Nom de l'entitat: Aquest és el nom amb el qual s'identificarà l'entitat a CircSocial.cat.
  • Tipologia: Escull l'opció que més s'adeqüi a la naturalesa de l'entitat d'entre les disponibles en el menú desplegable. Si consideres que la teva entitat no s'ajusta a cap de les tipologies existents, si us plau, marca l'opció "Altres" i deixa un comentari al final del formulari indicant a quina tipologia creus que s'ajustaria millor.
  • Logo: Preferiblement, en format png o, en el seu defecte, jpg o jpeg. Mida mínima recomanada: 880x440. Si la fitxa ja contenia un logo, no t'apareixerà en el formulari d'edició, però introdueix el nou arxiu i substituirem la imatge.
  • Vídeo: Si disposeu d'un vídeo que considereu apropiat per explicar qui sou i què feu, podeu enviar-nos un enllaç (a Vimeo o Youtube) i l'incrustarem en la fitxa de l'entitat. En cas que no en tingueu cap, us animem a gravar-ne un d'un minut de durada que us serveixi com a carta de presentació. Si la fitxa ja contenia un vídeo, no t'apareixerà la seva URL al formulari d'edició, però introdueix el nou enllaç i substituirem el vídeo. 
  • Any de fundació: L'any en el qual es va crear l'entitat.
  • Estat: Marca l'opció "Actiu" si l'entitat encara està en funcionament. En cas que hagi desaparegut, marca "Inactiu".
  • Any de cessament: L'any en el qual va cessar l'activitat de l'entitat (aquesta casella només apareix si es marca l'opció d'Estat "Inactiu" en l'apartat anterior).
  • Ubicació: Indica l'adreça de l'espai on es troba la seu de l'entitat. En cas que l'entitat no disposi d'una seu física, pots introduir-hi el nom del municipi on desenvolupa el gruix de la seva activitat.
  • Descripció: Aquest serà el cos principal de la fitxa de l'entitat a CircSocial.cat. Introdueix-hi tota aquella informació que consideris rellevant, de forma sintètica. Recomanem incloure-hi: breu descripció general, objectius o missions de l'entitat i quatre pinzellades sobre les activitats que impulsa, especialment en relació amb el circ amb impacte en la societat.
  • Per a més informació: Anota-hi totes aquelles dades de contacte que vulguis fer públiques a la fitxa de l'entitat (telèfon, correu electrònic, pàgina web, enllaços a xarxes socials, etc.) o enllaços a webs relacionades amb ella. Si la fitxa ja contenia informació d'aquest tipus, no t'apareixerà al formulari d'edició, però introdueix les dades que consideris oportunes i les modificarem. 
info Fes clic a l'interruptor corresponent al camp que vulguis modificar per poder-lo editar. Un cop enviat el formulari, els canvis proposats seran revisats per l'administrador abans de fer-se efectius.

L'Associació Artística Desperta Espurnes és una entitat sense ànim de lucre formada per un equip de professionals i voluntaris vinculats a diferents àmbits: artístic, educació, de lleure, cultural i social.

El seu camp d'intervenció són les escoles de primària, instituts, entitats socials i culturals.

A nivell social i de l'educació treballen en l'àmbit de la intervenció social, en el qual col·laboren amb altres col·lectius, associacions e institucions. En aquest sentit, han establert dos agermanaments amb entitats de Colòmbia i de Nicaragua.

També treballen per difondre la cultura a través de muntatge d'espectacles així com tallers artístics per a nenes, nens i adolescents així com amb altres col·lectius com la gent gran, persones amb necessitats educatives especials...

En les seves activitats socioeducatives de circ potencien el desenvolupament de la creativitat per incidir positivament en valors com la participació activa, la solidaritat, el respecte al medi ambient, al grup d'iguals, la imaginació i la integració.

Les seves activitats s'orienten a:

  • Promoure e incentivar la participació de les persones en activitats de cultura popular.
  • Oferir una acción educativa a partir d'intervencions recolzades des de la creativitat i l'art a infants i adolescents, escolaritzats o no, per ajudar a millorar la seva adaptació a l'entorn.
  • Oferir suport a escoles, instituts i altres espais educatius, realitzant intervencions des de l'educació no formal, tallers artístics i d'altres, per a contribuir en la millora de l'èxit escolar.
  • Donar suport a iniciatives,projectes i accions culturals d'altres entitats o col·lectius i promoure la col·laboració entre associacions amb finalitats educatives i culturals.
  • Oferir un espai de trobada per a promocionar i promoure una millora en l'oferta dactivitats de la comarca del Moianès, dinamitzant festes Majors, casals d'estiu i tallers artístics de formació.
  • Treballar localment i globalment.
  • Promoure i conscienciar el respecte per a l'entorn natural aconseguint, en la mesura del possible, un canvi en habits saludables i actituds.

info Si us plau, facilita’ns la teva informació de contacte. Així podrem consultar-te res si tenim cap dubte i confirmar-te que la fitxa ha estat publicada.